VORES LÆRLINGEUDDANNELSE

PHD tilbyder udvalgte ansøgere en lærlingeuddannelse. De udvalgte vil blive tilbudt ansættelse, og et tilbud om en 2-årig lærlingeuddannelse, indenfor de første 3 måneder. Lærlingen vil arbejde med erfarne montører igennem hele uddannelsesperioden.

PHD påtager sig et aktiv ansvar i uddannelsesforløbet. Lærlinge bliver tilknyttet en ”fader”, en erfaren stilladsmontør, der tager lærlingen under sine vinger og hjælper med alt, fra faglige teknikker og sikkerhed, til sociale færdigheder. Vores fadere sætter en stor ære i at oplære deres lærlinge til at blive dygtige, fremtidige kollegaer. Lærlingen bliver også tilknyttet sin egen onkel, en lærling tæt på færdiguddannelse, som lærlingen kan bruge som støtte i forbindelse med skoleophold, opgaver, afslutningsprøver osv.

Læretiden og den praktiske træning vil udbygge lærlingens uddannelsesportefølje for at sikre, at lærlingen får passende eksponering for de forskellige typer stilladsopgaver igennem læretiden.

Udover den 2-årige uddannelse tilbyder PHD også deres lærlinge yderligere kurser, såsom fx teleskoplæsser, kranbasis, lastbilkørekort og truckcertifikat.

Anbefalede færdigheder for lærlinge

Fitness:

Stilladsmontør er en arbejdskrævende karriere. Et moderat fitnessniveau er vigtigt for at sikre, at en stilladsarbejder kan udføre opgaverne sikkert og effektivt, på en måde, der reducerer risikoen for skade.

Evne til at arbejde i højder:

Det er vigtigt, at de føler sig godt tilpas i højder. Dette inkluderer både det åbenlyse højde-aspekt, men også balance. Du vil opbygge selvtillid, når træningen skrider frem.

Holdarbejde:

Evnen til at arbejde i et team er vigtig for at arbejde sikkert og effektivt.

Problemløsning:

Evnen til at vurdere en situation og finde en sikker, effektiv løsning er en væsentlig kvalitet for alle stilladsfolk.

Andet:

  • En forståelse og bevidsthed om sundhed og sikkerhed.
  • Fremragende tidføring og rettidigt fremmøde.
  • Evne til at følge skriftlige og mundtlige instruktioner.

Sådan bliver du en del af vores lærlingeuddanelse

Vi mangler desværre ikke lærlinge på nuværende tidspunkt. Men du er altid velkommen til at sende dit CV til os. Så tager vi fat i dig, næste gang vi starter et nyt uddannelsesforløb op.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri