TOTALINDDÆKNING

Totalinddækning dækker over flere typer af inddækninger på stilladset, og er typisk en plastikinddækning på alle sider af bygningen. Skal der udføres tagarbejde samtidig, kan man med fordel opbygge en overdækning som sikre, at vind og vejr ikke kommer ind i bygningen under byggeprocessen.

Med vores effektive overdækninger, er vi i stand til at sikre byggeriet mod fugt under opførelsen, samt at der opnås et bedre arbejdsmiljø.

Løsningen vil give en god forsikring, mod dyre skader på byggeriet i perioder med dårligt vejr, og også sikring mod forsinkelser i byggeriet. Vores overdækninger kan bygges med op til 38 meters spænd, og dugene kan tilpasses den enkelte opgave. Vi tilbyder også brandhæmmende duge, hvis dette er et krav fra bygherre.

Alle vores overdækninger kan leveres med skinnesystem, så vi kan flytte overdækningen i takt med at opgaven skrider frem – så sparer du både tid og penge.

Vores vejrskærme kan bygges fra traditionelt stillads, eller hvis konstruktionen tilbyder det, kan den opbygges som en hængeskærm.

Spar tid og penge og lad jeres håndværkere gå i tørvejr hele året rundt.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Klimaskærm

Slut med at regnen står ind bygningen. En klimaskærm holder dit byggeri og dine medarbejdere tørre.

Netinddækning

En netindækning fanger støvet. Vi leverer net i mange farver.

Plastikinddækning

Vi kan inddække dit byggeri i plastik.

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri