SUNDHED OG VELVÆRE

Vores medarbejderes sundhed og velvære er lige så vigtig som deres sikkerhed. Vi monitorerer vores medarbejders helbred på stedet med ”Fit For Work programmet”, og hyppige velfærdsvurderinger. Vi har ligeledes en uafhængig terapeut tilknyttet, som sørger for, at medarbejderne får vejledning og støtte til at foretage den rigtige livsstilsændring, eller modtage den rigtige behandling.

Tid til at gøre en forskel

Vi skaber opmærksomhed og forståelse for vigtigheden af god mental sundhed på tværs af PHD, og branchen som helhed.

Mental sundhed på arbejdspladsen er en prioritet for os. Vi har en in-house mental sundhedsmedarbejder. Vi har introduceret nye initiativer for at skabe et uformelt netværk til samtale og støtte i vanskelige tider, eller under stress.

Kaffe og snak dag

Vi afholder løbende arrangementer i hele virksomheden for at øge bevidstheden, og nedbryde den stigmatisering, der omgiver mental sundhed. Vi deler vores erfaringer om mental sundhed, og giver mulighed for at diskutere og dele metoder, om hvordan vi kan opnå bedre mental sundhed ved at forbedre vores livsstil.

Uddannelse

Vi uddanner alle byggeledere og ledende medarbejdere på hovedkontoret i mental sundhed, så vi hurtigere opfanger tegn på udfordringer, og dermed kan hjælpe medarbejdere i vanskelige tider.

Alt dette er understøttet af vores bestyrelse, for at sikre at PHD forbliver den sundeste og sikreste stilladsvirksomhed man kan arbejde hos.

 

Vidste du at? 57% af alle arbejdsdage går tabt ved dårligt helbred?

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri