SPECIALSTILLADSER

Definitionen af en ekspert, er en der ved mere end den der spørger. Nu har vores danske kunder muligheden for at nyde godt af vores mere end 30 års internationale erfaringer, i store komplekse stilladsopgaver over hele verden. Lufthavne, undergrundsbaner, datacentre, hospitaler, hoteller, offshore, broer og skyskrabere, og en scene til Madonnas koncert på Atlantis i Dubai, er bare nogen af de stilladsopgaver PHD Stillads A/S har arbejdet med.  

Intet projekt er for stort til os. Vi er vant til at udføre store komplicerede opgaver, der typisk løber over mange år - i visse tilfælde hele årtier.

Et specialstillads findes ikke i vores verden, da alle vores opgaver har forskellige kravspecifikationer, og kræver unikke design hver eneste gang. Det vores kollegaer kalder specialopgaver, kalder vi hverdag, og derfor er vi mestre i komplekse stilladsløsninger til dit projekt.  

PHD Stillads A/S arbejder i hele verden. Det betyder, at vi har et stort internationalt netværk og en 30-årig intern vidensbank, med et utal af erfaringer fra store, komplekse løsninger fra hele verden.

Uanset om det er et særligt hængestillads, faldsikring på fladt tag, et komplekst tagstillads, et udvendigt trappetårn eller et materialetårn, har vi løst opgaven gentagende gange før.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Hængestillads

Hængestillads

Faldsikring ved arbejde på fladt tag

Sikkerhedsrækværk

Trappetårn

Trappetårn

Materialetårn

Materialetårn

Friststående bro til kabel eller rørføring over vej
Idrætskonkurrence opbyning
Fritstående tårne i 7 meter
Reklametårn i fritststående konstruktion

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri