Sitemap - oversigt over stilladsmuligheder

 • Stilladsudlejning - vores absolutte hovedkompetence. Ikke blot er vi stærke i Danmark. Vi henter erfaring og indkøbsstyrke via vores internationale ejerskab. Det betyder bedre priser, højere kvalitet og en professionalisme uden sammenligning.

  Stilladser - vi ved godt, det er et marked med mange operatører. Vi skiller os ud ved en minutiøs fokus på 360 graders løsninger, der handler om sikkerhed, medarbejdertrivsel, konkurrencedygtige priser og en ægte "Full service mentalitet".

  Facadestilladser - Vi leverer, opstiller og naturligvis med alle beregninger udførte og RAM-dokument på plads. Det gør vi i hele Danmark.

  Industristilladser - de stiller særlige krav, og dem opfylder vi. Det har vi gjort i mange år internationalt.

  Specialstilladser - ofte er der bare ikke en standardløsning, der virker. Så sætter vi al vores nationale og internationale erfaring ind - og løser opgaven!

  Sikkerhedsrækværk - til for eksempel flade tage og andet, hvor der er krav om rækværk. Vi har dem, vi opstiller dem og til tiden.

  Totalinddækning - et område med stadigt større fokus. Det kan handle om både støv og om at sikre mod tab af varme, beskytte mod vejret og meget mere. Drag fordel af vores utallige løsningsmodeller som for eksempel klimaskærme.