”SAFETY BY CHOICE. NOT BY CHANCE”.
PHD ER PIONÉR INDEN FOR HSEQ I STILLADSBRANCHEN.

Vi har vores egen sikkerhedsorganisation og certificerede HSEQ personale. I alle dele af vores virksomhed, fra vores kontorpersonale til vores montører på stedet, arbejder vi ud fra mottoet: ”Safety by choice. Not by chance”. I alle vores løsninger tænker vi sikkerhed ind fra start, og vores toolbox-møder på byggepladserne har stor fokus på sikkerhed.

Vi er kendt for selv at opskalere sikkerheden, hvis vi synes den lokale lovgivning er for svag. Det er blandt andet derfor PHD medarbejdere altid arbejder i dobbeltseler, og alle vores medarbejdere har udvidet førstehjælpskurser.

Vores kodeks

Uanset lokationen, rollen, opgaven eller arbejdspladsen, er medarbejdere der arbejder eller besøger vores projekter, i stand til at forstå og efterleve vores sundheds- og sikkerhedskultur, og anvende vores fire trin til øget sikkerhed.

Alle skal føle sig bemyndiget til at tale om sundhed og sikkerhed, og til at tage ansvar for deres egen og kollegaernes sundhed og sikkerhed ved at stille følgende spørgsmål:

 1. Er du et sikkert sted?
 2. Har du en sikker metode til at udføre opgaven?
 3. Har du det korrekte sikkerhedsværktøj og hjælpemidler?
 4. Er din kollega sikker?

Hvis nej til et ovennævnte spørgsmål, afbryd opgaven.

I Danmark har vi NUL arbejdsskader selvom vi har leveret over 139.300 produktionstimer siden vores opstart!

Kommunikation og adfærd

Hos PHD er kommunikation en integreret del af sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet. Vi forstår, at medarbejderinddragelse er nøglen til vores succes. Nedenfor er et udvalg af nogle af de ting PHD gør, for at sikre ”Safety by choice. Not by chance”.

 • 1-dags virksomhedsintroduktion inklusiv seneste opdateret tiltag i arbejdsmiljø og sikkerhed.
 • SMS alarmsystem med vejrvarsler, kursuspåmindelser osv.
 • Årlige seminarer om sundhed og sikkerhed.
 • Månedlige sundheds-, sikkerheds-, miljø- og kvalitetsmøder.
 • Rød, Orange & Grøn initiativ kort til overvågning og belønning af resultater.
 • ”Dit opråb”, anonyme feedback-kort på tværs af alle vores sites.
 • Månedligt nyhedsbrev, som holder alle medarbejdere hos PHD ajour med de seneste nyheder.
 • “Toolbox Talks”, månedens fokus på centrale industriemner.

Ansvarlig adfærd

Vores valg påvirker vores samfund, mennesker og miljø. Vores medarbejdere lærer om ansvarlig adfærd: At tage ansvar, at drage omsorg for sig selv og at passe på hinanden. Vores røde, orange og grønne overvågningskort system, har vist sig at være et uvurderligt værktøj, til kontinuerligt at forbedre vores medarbejderes holdning til sikkerhed og sundhed. Gode resultater belønnes gennem vores helt egen PHD scorekort, og ”sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet” teamet har målbare data, der viser effektiviteten af kortsystemet.

Løbende forbedringer

Læring og kontinuerlige forbedringer er grundlæggende for at sikre vores høje sikkerhed. Vores stilladsinspektører, der udfører alle stilladsinspektioner og rapporterer direkte til ”sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet” teamet, genererer gennemsigtige, ikke-partiske rapporter. Rapporterne analyseres, for tidligt at fange udfordringer eller uhensigtsmæssige tendenser på tværs af vores projekter.

Mental sundhed og trivsel

Vores medarbejderes sundhed og velvære er lige så vigtig som deres sikkerhed. Vi skaber derfor opmærksomhed og forståelse for vigtigheden af god mental sundhed i PHD, og i branchen som helhed.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri