TÆNK STORT. TÆNK PHD

PHD Stillads A/S er stiftet i 2017 som en underafdeling af PHD Modular Access, London, som også har afdelinger på Bahamas, U.A.E, Irland og England.

Hvad laver vi?

Vi tilbyder erhvervslivet skræddersyede adgangsløsninger. Vores stilladserfaring er omfattende indenfor bolig, erhverv, kulturarv, infrastruktur og el, jernbane, internationale projekter og sundhedsvæsen. Vi er specialister i komplekse stilladsløsninger, og leverer alt fra stillads, elevator, byggehejs til faldsikring og overdækninger.

PHD Group har flere prestigeprojekter bag sig: Atlantis Hotel i Dubai og Bahamas, Olympisk Stadion i London, Metroen London, FaceBook Hyperscale Datacentre i Dublin og Odense.

PHDs motto er: “Safety by choice. Not by chance”. Med mere end 139.300 arbejdsstimer i Danmark uden arbejdsskader, lever vi 100% op til vores målsætning.

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit projekt

Vi er ikke blot endnu en stilladsvirksomhed, men derimod en løsningspartner, som aktivt deltager i processen for at sikre optimale og sikre arbejdsforhold for vores brugerne af vores løsninger. Vores erfaring viser, at deltager vi aktivt i planlægningen imellem faggrupperne på byggeriet, kan arbejdsprocesserne optimeres, så du opnår besparelser.

Kan vi ikke løse opgaven, så kan den ikke løses!

Med mere end 138 års erfaring i vores danske ledelsesteam, og med projekter i +30 lande bag os, tør vi godt at sige, at hvis vi ikke kan løse opgaven, så kan den ikke løses!

PHD er en fortrukken samarbejdspartner hos flere internationale konsulent- og byggevirksomheder på stilladsopgaver. Vi har vundet flere prestigepriser i England, herunder blandt andet Årets Projekt 2018 og 2019 samt NASC prisen. 

Vores kerneværdier

PROFESSIONEL
Vi tror på en professionel tilgang til forretning. Vi har ekspertise og færdigheder til at hjælpe dig med at nå dine mål.

HONESTY (ÆRLIG)
Ærlighed går hånd i hånd med professionalisme, og vi tror på gennemsigtighed i vores tjenester. Ved at være ærlige, opbygger vi tillid.

D
EPENDABLE (PÅLIDELIG)
Du kan stole på os, og vores team af eksperter, der alle ønsker at skabe et optimalt samarbejde med dig, ved at tilføje værdi gennem innovation og godt design.

Vi står ved vores værdier og sørger for, at vi altid leverer vores service sikkert. Dette styrkes i vores sikkerhedsmantra, “Safety by choice. Not by chance”.

Du finder os her:

Jylland:

Klamsagervej 32, 8230 Åbyhøj
Mail: ash@phdstillads.dk

 

 

CVR nr: 38 63 58 40
Bank forbindelse: Nykredit A/S
Bank konto: 8117 457 6521
Bogholderi: bogholderi@phdstillads.dk

 

 

Fyn:

Herluf Trolle Vej 15, 5220 Odense SØ
Mail: odn@phdstillads.dk

Sjælland:

Smedeland 7, 2600 Glostrup
Mail: kbh@phdstillads.dk

Kontakt os

Jeg vil gerne kontaktes af PHD Stillads A/S