KLIMASKÆRM

Vi er specialister i at bygge klimaskærme, til at holde dårligt vejr ude af bygningerne. Særligt i større bygningsprojekter, kan der være behov for at kunne forsætte arbejdet, selvom bygningen ikke er lukket af. Her kommer vores klimaskærme i spil. Vi kan bygge dem fra jorden som fritstående, fastgjort i bygning, eller som hængekonstruktioner, og afslutte dem med tætsiddende plastik på en eller begge sider, hvis der er behov for kuldebro imellem udendørs og indendørs.

I industribyggeri kan det være nødvendigt at opstille en klimaskærm som midlertidig væg, for at holde regn eller støv ude af bygningen. Klimaskærmen er også med til at holde på temperaturen i bygningen, som er altafgørende i forbindelse med hærdetider ved gulvudlægning og lignende.

Klimaskærmen kan opbygges i vores stilladssystem, men kan også bygges på præcise mål i rør og kobling. Der er ingen begrænsninger for hvor små eller store disse klimaskærme kan være. De mindste vi har bygget, var 1,40 x 0,90 meter og 5 cm tykke, og den største var 244 x 9,5 meter. Så alt kan lade sig gøre med vores løsninger.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Klimaskærm til at lukke bygningsprojektet af ved dårlig vejr. Kan opbygges med traditionelt stillads eller hængestillads

Udvendige klimaskærm

Ofte kræves der en totalindækning med plastik som også kan være brandhæmmede

Total inddækning

Frithængende klimaskærm som er lukket i toppen. Hold dårlige vejr ud og varmen inde.

Indvendig frithægende klimaskærm

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri