INDUSTRISTILLADS

Industristilladset bruges til mange forskellige opgaver, og i mange forskellige industrier, da der ingen grænser er for hvordan man kan opbygge stilladset. Det samme gør sig gældende med bredden på selve stilladset. Vi har bygget alt fra scener til arbejdsplatforme, med broforbindelse til hovedstilladset. Vores største sektionsfelt er 3,07 meter i begge retninger, og herefter er blot at bygge på i den retning der er brug for.

Derfor ser man altid industristilladset i medicinal, raffinaderier, forbrændingsanlæg, brobyggerier, datacentre, undergrundsbaner, hospitaler og store ejendomsbyggerier.

Industristilladset kendetegnes normalt ved større krav til lastklassen (op til 600 kg/m2), specielle opbygninger eller tilpasninger, som skal ske på stedet. Alle vores industristilladser opbygges med ståldæk, for at opnå maksimal bæreevne. De kan afsluttes med 12–18 mm krydsfiner, hvis der er behov for at transportere bygningsmateriale henover stilladset (fx med palleløfter eller andre tekniske hjælpemidler).

Endnu et argument for, at I skal benytte PHD Stillads A/S til jeres stilladsopgave, er at alle vores montører er fagudlært indenfor industristillads, og har bygget et utal af konstruktioner med systemet. I kan derfor trygt stole på, at det er specialister I samarbejder med fra den første dag på jeres byggeplads, som garanterer jer sikre stilladsopsætninger.  

Vi tør godt stå på mål for, at vi bygger de bedste og mest sikre stilladser i Danmark. Når du først har fået leveret en stilladsopstilling fra os, ved du hvad vi taler om. Alle vores stilladsmontører er på timeløn, da erfaringen viser, at kvaliteten daler når arbejdet udføres på akkord. Derfor hænger akkord og stilladsopstilling ikke sammen i vores verden, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.  

Vores materiel overholder gældende forordninger om særlige krav til klinisk rent stillads. Vi har naturligvis altid de nødvendige ressourcer samt materialekapacitet, og tilbyder beredskabsaftaler på dine kritiske projekter. Døgnvagt er en del af vores normale beredskab.

Vidste du: Når du får leveret et stillads, der ikke er en standardopbygning iht. fabrikantens monteringsvejledning, skal der foreligge statiske beregninger på stilladskonstruktionen. 98% af alle opgaver ligger udenfor standardopstillingerne, og kræver derfor beregninger fra vores designafdeling.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri