HÆNGESTILLADS

Lad os bygge dit næste hængestillads!

Om vi bygger opad eller nedad betyder ikke noget for os. Ved vedligeholdelsesopgaver er det ikke altid den mest effektive løsning, at bygge fra jorden. Derfor bliver vi ofte spurgt, om vi kan bygge arbejdsplatforme som hængestillads til reparationer eller vedligeholdelse, på steder hvor traditionelle stilladsløsninger ikke kan bruges. 

Hængestilladser bliver bygget, hvor det som regel er for kostbart at bygge stilladser op nede fra grunden, eller hvor det ikke er praktisk muligt.

Der er fordelagtige situationer hvor et hængestillads kan være nødvendigt. Eksempelvis, at skulle undgå trafik, hvor byggehøjden kan være for stor, hvis underlaget ikke er holdbart, eller hvis der skal holdes veje fri til gennemkørsel.  

Måderne hvorpå et stillads kan ophænges er mange, og bliver udført på forskellig vis. På skibsværfter er det meget brugt at ophænge stilladser i wirer og lidt i kæder, hvorimod offshore og i industrien vil det oftest være udført ved hjælp af kæder eller stropper.

Når vi designer og bygger hængestilladser, er det vigtigt at vores løsning sikrer, at håndværkerne føler sig trygge og sikre, så de kan udføre deres arbejde hurtigt og effektivt.

Vi bygger primært hængestillads til vores systemstillads fra Layher. Men er pladsen for trang bygger vi naturligvis også i rør og koblinger.

Med vores erfaring i opbygning af hængestillads, og vores Layher Allround, som er det stærkeste stillads på markedet, kan vi tilbyde den mest fleksible løsning.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!


Hængestillads for 2015 Olympic Stadium i London, England

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri