FACADESTILLADS

Når du skal lave facaderenovering, vinduesudskiftning, tagarbejde eller totalrenovering, så lad PHD Stillads A/S designe din næste midlertidige arbejdsplatform. Du kan altid tilføje trappetårne, materialeplatforme og elevatorer direkte på vores stilladser. På vores stilladser kan dine håndværkere altid arbejde 100% sikkert, og med arbejdsmiljøet i højeste prioritet.  
Facadestilladset var det tidligere begreb for et simpelt rammestillads 0,70 meter i bredden og med 2 meter imellem dækniveauerne, hvor der kunne udbygges med konsol 0,36 til 1,09 meter.

Typisk er facadestilladset opbygget med et kombidæk, som er opbygget af en ramme i aluminium og krydsfinerplade til at gå på. Det betyder, at når man går på dækket vil det give efter, og det kan være en ubehagelig oplevelse, hvis man ikke er vant til at arbejde i højden. Derfor bruger vi ståldæk i alle vores løsninger, så håndværkerne kan føle sig sikre, hver gang de går på et stillads fra os.

Hos PHD Stillads A/S har vi for mere end 10 år siden sagt farvel til tiden med rammestillads. Vores stilladsmontører bliver da også helt nostalgiske, når de møder et retro stillads ude i bybilledet.  Vi tror på innovation igennem videreudvikling af vores stilladsmateriel. Når vores kunder kommer med konkrete udfordringer på deres arbejdsmetoder, kommer vi altid med en bedre eller mere sikker metode til deres arbejdsgange.

Glæden er at løse dine opgaver med vores designteam, og det bedste stilladsmateriel på markedet. Vi skræddersyer dit stilladsprojekt, og går ikke på kompromis med sikkerhed eller med arbejdsmiljøet.

Kun fantasien sætter grænser for opbygning af stilladset. Facadestilladset var også indbegrebet af lastklasse 3–200 kg/m2. Men med vores stillads kan vi tilbyde helt op til klasse 6–600 kg/m2.

Vi tænker altid sikkerhed og arbejdsmiljø ind alle vores opgaver.

Vil du vide mere?

Drop os en linje eller ring 81 82 77 77 i dag!


Stilads kan bruges på alle typer bygningsopgaver
Plastinddækning helt eller delvist - findes i mange farver.
Netindækning omkring bygning
Hvad bruges facadestillads til?

Du kan benytte et facadestillads til mange forskellige opgaver eks. facaderenovering, tagudskiftning, inspektionsarbejde o.l.

Hvilken bredde er facadestillads normalt?

Normalt hoveddækket i et facadestillads 0,70 mtr, men der visse systemer der har en ramme i 1,00 mtr.

Hvilken type opgaver bruges facadestillads til?

Du kan benytte et facadestillads til mange forskellige opgaver eks. facaderenovering, tagudskiftning, inspektionsarbejde o.l.

Hvor meget kan et facadestillads bærer?

Et facadestilads er normalt klasse 3 som kan bærer 200kg/m2.

Kan man bruge facadestillads til tagarbejde?

Ja, hvis man skal lave tagarbejde vil man sætte som minimum en konsol i toppen af stilladset max. 50 cm under tagfoden og lukke med krydsfiner imellem stilladset og bygningen. Ligeledes opsættes der en kasseskærm udvendigt på stilladset for forhindring nedstyring ved fald.

Kan man lave facaderenovering samtidige med tagarbejde fra et facadestillads?

Ja. Ingen problem. Det vil dog kræve, at der monteres konsoller på alle dækniveauer og laves tætafdækning med krydsfiner på øverste dæk imellem stilladset og bygningen.  

Vinder af NASC prisen 2018 - bedste projekt "Big ben"
Vinder af specialist prisen for stillads konstruktioner i England
Finalist 2019 CN prisen
Medlen af stillads sektioen
Medlem af dansk byggeri